Destelbergen, 13/05/2022

Beste spelers, beste ouders,

We worden de laatste tijd allemaal geconfronteerd met enorme prijsstijgingen en onzekere tijden. Een inflatie van meer dan 8% is ongezien. Om de werking van de club en tennisschool te kunnen blijven garanderen zijn wij helaas ook genoodzaakt om  onze tarieven van de groepslessen te indexeren. We beseffen dat de kostprijs om de kinderen te laten tennissen een flinke hap vertegenwoordigt binnen het gezinsbudget. Daarom hebben we beslist om de indexering te beperken tot ongeveer 5%. Of het percentage iets hoger of lager is, heeft te maken met een afronding van de prijs naar een bedrag dat eindigt op 5 of 10 euro.

Tot zover het slechte nieuws, nu het goede nieuws!

Met trots kunnen wij aankondigen dat de bouw van de nieuwe tennishal op site Bergenmeers nog voor het bouwverlof in juli zal aanvatten. De voorbereidende werken zijn reeds gestart. De nieuwe tennishal met 4 indoorterreinen zal normaliter klaar zijn medio 2023. Vanaf dan zullen we kunnen beschikken over 7 outdoor en 7 indoor tennisterreinen op  site Bergenmeers! Deze investering is enkel mogelijk dankzij de groei van de club de laatste 10 jaar . We wensen hierbij alle leden te bedanken voor het vertrouwen en kijken er alvast al naar uit om jullie ook te zien schitteren op de nieuwe indoorterreinen. We houden jullie regelmatig op de hoogte van de vordering van de werkzaamheden.

Hierbij alvast een foto waar de nieuwe tennishal komt (zone tussen het voetbalveld van FC Destelbergen en het Damvalleimeer):

Met sportieve groeten
Het bestuur van TC Racso