TENNISAANBOD

 • Start 2 tennis

  racso start 2 tennis

  Wat?

  In de cursus start 2 tennis leer je in 6 lessen de basis van het spelletje tennis. Zowel forehand, backhand, volley als opslag komen aan bod. Ook de tactische aspecten van de sport worden niet vergeten. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om samen met je vrienden en familie een balwisseling aan te gaan of je te wagen aan een spelletje dubbel.

  Voor wie?

  Voor iedereen ouder dan 18 jaar

  Wanneer?

  Nieuwe reeksen gepland vanaf oktober 2019

  Waar?

  Nieuwe reeksen gepland vanaf oktober 2019

  Prijs?

  75 euro (inclusief 15 euro verzekering) Mag voor aanvang van de lessenreeks worden overgeschreven op het algemeen rekeningnummer TC Racso vzw rek.nr. BE85 0016 5289 0306. Vermeld in mededeling naam + start 2 tennis + reeksnummer

  Inschrijven?

  Stuur een mailtje naar secretariaat@racso.be met vermelding van je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Je zal dan een bevestigingsmail krijgen en een betalingsuitnodiging. Indien je één week voor de start van de reeks je inschrijving annuleert zijn we genoodzaakt 15 euro activeringskosten aan te rekenen.

  secretariaat TC Racso: Bram Verbraeken
  mail: secretariaat@racso.be
  tel: 0468 10 65 92

 • Gezinstraining

  GEZINSTRAINING

  Onze jaarlijkse family fun day ziet er vanaf dit jaar lichtjes anders uit. Dit jaar kiezen we voor een aangepaste gezinstraining! Je krijgt met het hele gezin een aangepaste tennisinitiatie gecombineerd met tennisspelletjes, wedstrijdvormen en conditieoefeningen. In de namiddag is er de mogelijkheid tot vrij spelen met elkaar of tegen andere ouders!

  In de middagpauze kan je genieten van een lekkere spaghetti tegen democratische prijzen.

  Vooraf inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bram.verbraeken@racso.be. Vermeld met hoeveel personen je aanwezig zal zijn en of je die middag spaghetti blijft eten of niet.

  Wij kijken er alvast naar uit!!

 • Uitpas

  UITPAS

  TC Racso biedt kansarme mensen de mogelijkheid om aan een verminderd tarief te tennissen. Wie een uitpas heeft met verhoogde tegemoetkoming kan genieten van kortingen op onderstaande RACSO-producten:

  1. 10-beurtenkaart (geldig tijdens het winterseizoen)
  2. stages voor kinderen en tieners (tijdens de schoolvakantie)
  3. jaarcyclus 2018-2019

  Heb je een uitpas met verhoogde tegemoetkoming en wil je graag met ons komen tennissen stuur dan zeker een mailtje naar secretariaat@racso.be. Vermeld je naam en je uitpasnummer bij inschrijving.

 • G-TENNIS

  OPEN VE TENNISDAG

  Tennisclub Racso wil naast een compleet aanbod voor de eigen leden, zowel op recreatief als competitief niveau, een breed maatschappelijke rol spelen. Een aanbod voor elke doelgroep, inclusief G-sporters, allochtonen, kansarmen, ouderen, bijzondere jeugdzorg,…. vinden we een must.  Elke doelgroep wordt evenwaardig behandeld. Dat is een deel van de missie van TC Racso.

  In het voorjaar van 2019 willen wij graag mensen met een fysieke en mentale beperking de kans geven om kennis te maken met tennis. Op maandag 25/03 organiseren we een open VE tennisnamiddag waarop kinderen/jongeren van jouw school of centrum kunnen langskomen om onder deskundige begeleiding een balletje te slaan.

  Deze namiddag zal doorgaan van 13u30 tot 15u30 in onze tennishal aan de site Bergenmeers in Destelbergen en is volledig gratis.Nadien bestaat de kans om kennis te maken met ons specifiek tennisaanbod voor mensen met een beperking. Let wel op dat deze kennismakingsdag en ook het tennisaanbod niet geldt voor rolstoelgebruikers. De opendeurdag voor mensen in een rolwagen staat later dit jaar nog op het programma.

  Dus indien uw school of organisatie graag eens komt kennis maken met deze mooie racketsport aarzel dan niet een mailtje te sturen naar bram.verbraeken@racso.be. Ons promotiefilmpje kan raadplegen op onze facebookpagina via deze link.

   

   

   

 • Seniorentennis

  SENIORENTENNIS

  TC Racso werkt op dit moment aan een samenwerking met dienstencentrum LDC De Reinaert.

  Er zal een programma uitgewerkt worden om senioren vanaf september 2019 actief te laten tennissen.

  Meer info later..

Sponsored by

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?