G-TENNIS

OPEN VE TENNISDAG

Tennisclub Racso wil naast een compleet aanbod voor de eigen leden, zowel op recreatief als competitief niveau, een breed maatschappelijke rol spelen. Een aanbod voor elke doelgroep, inclusief G-sporters, allochtonen, kansarmen, ouderen, bijzondere jeugdzorg,…. vinden we een must.  Elke doelgroep wordt evenwaardig behandeld. Dat is een deel van de missie van TC Racso.

In het voorjaar van 2019 willen wij graag mensen met een fysieke en mentale beperking de kans geven om kennis te maken met tennis. Op maandag 25/03 organiseren we een open VE tennisnamiddag waarop kinderen/jongeren van jouw school of centrum kunnen langskomen om onder deskundige begeleiding een balletje te slaan.

Deze namiddag zal doorgaan van 13u30 tot 15u30 in onze tennishal aan de site Bergenmeers in Destelbergen en is volledig gratis.Nadien bestaat de kans om kennis te maken met ons specifiek tennisaanbod voor mensen met een beperking. Let wel op dat deze kennismakingsdag en ook het tennisaanbod niet geldt voor rolstoelgebruikers. De opendeurdag voor mensen in een rolwagen staat later dit jaar nog op het programma.

Dus indien uw school of organisatie graag eens komt kennis maken met deze mooie racketsport aarzel dan niet een mailtje te sturen naar bram.verbraeken@racso.be. Ons promotiefilmpje kan raadplegen op onze facebookpagina via deze link.

 

 

Sponsored by